Fritovací hrniec, Hrniec na vysmážanie Bohmann BH-1029-03 so sitkom a vekom. Jednoduchá a rýchla príprava jedál.
Podrobný popis
Fritovací hrniec, Hrniec na vysmážanie Bohmann BH-1029-03 poskytne špičkovú prípravu jedál.
V balení sa nachádza aj železné sitko na odkvapkanie prebytočného oleja a sklenené veko. Sitko je perfektné pre smaženie hranolčekov, častí kuraťa, syru.
Tento hrniec môžete použiť na plynových, elektrických, halogénových, sklokeramických a indukčných povrchoch.
Čistenie a starostlivosť:
Pred 1. varením, umyte v horúcej vode so saponátom a dôkladne opláchnite.
S údržbou vašich hrncov nebudete mať najmenší problém, pokiaľ od začiatku budete vedieť, ako s ním zaobchádzať na sporáku.
Je dobré hrnce po použití umyť horúcou vodou so saponátom a hneď potom dobre utrieť.
Je dobre, pokiaľ výrobky hneď po použití umyjete alebo ich aspoň naplníte vodou a pridáte trochu saponátu. Tak v hrncoch nič nezaschne a vy nemusíte zaschnuté zvyšky s námahou umývať.
Pri mimoriadne veľkom zašpinení hrncov, ich naplňte vodou s trochou saponátu a nechajte krátko povariť.
Zostatky nečistôt môžete odstrániť hubkou alebo umelým kartáčom.
Nepoužívajte kovovú drôtenku.
Obsah balenia:
1 ks fritovací hrniec, hrniec na vyprážanie
1 ks železné sitko
1 ks sklenené veko
Kľúčové vlastnosti:
- Fritovací hrniec, Hrniec na vysmážanie
- Rýchly ohrev jedla
- Rýchla a zdravá príprava jedál
- Menej času pri šporáku
- Vhodné pre plynové, elektrické, halogénové, sklokeramické a indukčné povrchy
- So sitkom na odkvapkanie prebytočného oleja a so skleneným vekom
Parametre a špecifikácie:
Výrobca: Bohmann
Model: BH-1029-03
Celkový objem: 2,5 L
Priemer hrnca (bez úchytiek): 24 cm
Výška hrnca: 9 cm
Požadované vlastnosti: indukcia
Materiál: uhlíková oceľ, sklo
Farba: červená
Dodatočné parametre
Kategória: | Špeciálne hrnce |
---|---|
EAN: | 4690317146561 |
Typ tovaru: | Fritovanie |
Farba: | červená |
Objem: | 2.5 L |
Kategória tovaru: | Hrnce |
Objem: | 2.5 L |
Materiál kotliny: | |
Materiál kotlíka: | |
Materiál: | uhlíková oceľ |
Značka: | Bohmann |
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.